Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πέρα απ’ τ’ άστρα είν’ η δικιά μας γειτονιά, κατεβήκαμε με γέλια και τα όργανα στον ώμο...


Γιατί αυξάνουν συνεχώς τους φόρους ενώ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν;

 http://1.bp.blogspot.com/-bOcRfEw5sdM/U7UVzxsmLCI/AAAAAAAAjjw/39YptRn2iu0/s1600/%25CF%2586%25CF%258C%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B9.jpg

Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους. Όμως και η αδυναμία αυτών των φορολογουμένων να αντεπεξέλθουν στα νέα βάρη αυξάνεται πλέον κατακόρυφα. Ήδη για το πρώτο πεντάμηνο του 2014, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία αυξάνονται με ρυθμό ένα διασεκατομμύριο το μήνα!!!

Γιατί λοιπόν επιμένουν σε ακόμα περισσότερους φόρους ενώ είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν;

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι στην πραγματικότητα μετακυλύουν το δημόσιο χρέος στις πλάτες απευθείας των φορολογουμένων. Δηλαδή αυξάνουν "τεχνητά" τις οφειλές των φορολογουμένων προς το κράτος και φυσικά τις αντίστοιχες απαιτήσεις του κράτους προς τους φορολογουμένους. Έτσι όμως, θα μπορούν εύκολα οι δανειστές του κράτους, με βάση αυτές τις κρατικές απαιτήσεις, να αρπάξουν τις ατομικές περιουσίες. Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποια άλλη λογική εξήγηση.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι με το PSI μετατράπηκε το δημόσιο χρέος προς τους ιδιώτες σε χρέος προς τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη (δηλαδή προς άλλους λαούς), τότε και οι Έλληνες φορολογούμενοι τίθενται άμεσα στην υποτέλεια άλλων λαών. Δηλαδή, αφού αρχικά μετέτρεψαν το ελληνικό δημόσιο χρέος προς ιδιώτες σε διακρατικό, τώρα μετατρέπουν το διακρατικό χρέος, σε χρέος απευθείας των Ελλήνων φορολογουμένων έναντι των άλλων κρατών.

Αντιλαμβάνονται άραγε τι κάνουν εναντίον του ελληνικού έθνους; Αλήθεια το αντιλαμβάνονται ή νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους;

πηγή 

Τα αίσχη του 21ου αιώνα!!!

 http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/ikones-660.jpg

 Άλλο ένα βήμα πραγματοποίησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο να πετύχει τον απόλυτο στόχο της να ελέγχει τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες τεκνοποίησης των ανθρώπων. Η στιγμή που δύο άντρες (!) έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί φόβο για το μέλλον που έρχεται...χθες.

Η διάσημη φωτογράφος Lindsay Foster αποθανάτισε τη στιγμή της γέννησης του μικρού Milo που έχει δύο μπαμπάδες.


Αν και ακόμα δεν είναι ένα θέαμα που έχουμε συνηθίσει, η στιγμή που δύο άντρες έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί συγκίνηση. Το θαύμα της ζωής και η έκφραση χαράς που αποτυπώνεται στα πρόσωπα των δύο αντρών τη στιγμή που κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί τους για πρώτη φορά αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό της Καναδής φωτογράφου Lindsay Foster.

Ο BJ Barone και ο Frankie Nelson κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον νεογέννητο Milo στις 27 Ιουνίου και αμέσως μετά η φωτογράφος πόσταρε την φωτογραφία των τριών τους στο Facebook. Σε χρόνο μηδέν ήταν χιλιάδες τα «likes» που απέσπασε, ενώ μοιράστηκε περισσότερες από 6.000 φορές.

«Είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω την συγκλονιστική στιγμή της γέννησης του μικρού και την παράδοση του στους δύο γονείς του που αδημονούσαν να τον κρατήσουν στα χέρια τους. Πέρασα πολλές ώρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου περιμέναμε μαζί την ώρα που η παρένθετη μητέρα έφερνε στον κόσμο το μωράκι.Στιγμές μετά τη γέννηση οι δυο τους κράτησαν τον Milo στα χέρια τους.

Κατέγραψα με τον φακό μου στα πρόσωπα τους τα συναισθήματα που κάθε γονιός έχει όταν γεννιέται το παιδί του. Οι δύο άντρες μίλησαν με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί για τις λεπτομέρειες της γέννας και έχουν εκπαιδευτεί για την ανατροφή του παιδιού τους», έγραψε η φωτογράφος στο προφίλ της στο Facebook.



πηγή

Μόνο με μετρητά η νοσηλεία σε ιδιωτικές κλινικές

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/swpdqqrtvf507b0883d1a57.jpg

Σε επίσχεση εργασίας προς τον ΕΟΠΥΥ, προχώρησαν από σήμερα οι ιδιωτικές κλινικές, συμπεριλαμβανομένων των ψυχιατρικών και των ειδικών παθολογικών χρονίων παθήσεων.
Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, αναφέρει πως μετά την «άκαρπη» συνάντηση που είχαν χθες με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας αποφασίστηκε να μην γίνονται δεκτές νέες εισαγωγές ασθενών επί πιστώσει από τον ΕΟΠΥΥ.

Οι ιδιωτικές κλινικές, αντιδρούν στα μέτρα τής υποχρεωτικής έκπτωσης (rebate) και του μηχανισμού αυτόματης επιστροφής υπερβάσεων (claw back).
«Ζητούμε ό,τι πιο λογικό, ότι πιο δίκαιο, ότι πιο αυτονόητο. Να πληρωνόμαστε για όσες υπηρεσίες προσφέρουμε. Εάν ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ δεν επαρκεί, τότε υπάρχουν οι Δημόσιες δομές του ΕΣΥ που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών», διαμηνύουν οι ιδιωτικές κλινικές.

http://www.naftemporiki.gr/

Ενισχύονται οι νέοι αγρότες


Ενισχύσεις ύψους 16,9 εκατ. ευρώ πρόκειται να λάβουν συνολικά 12.852 νέοι αγρότες, που ξεκίνησαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα το 2011 και έως σήμερα δεν κατείχαν δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης....
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης και ο αναπληρωτής υπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος, έδωσαν στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία όσον αφορά στην κατανομή ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης σε νέους γεωργούς και κτηνοτρόφους, μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, 12.852 νέοι αγρότες, που ξεκίνησαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα από το 2011 και μετά και δεν κατείχαν έως σήμερα δικαιώματα ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης, έλαβαν καινούργια δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα δικαιωμάτων του 2013.
Συνολικά, κατανεμήθηκαν στους δικαιούχους αγρότες 30.783,99 δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης. Η συνολική αξία των κατανεμηθέντων δικαιωμάτων ανέρχεται στα 16.931.194,50 ευρώ. Ποσό που θα εισπράξουν στα τέλη του έτους, εφέτος, οι κάτοχοι των νέων δικαιωμάτων. Η μοναδιαία αξία κάθε ατομικού δικαιώματος αντιστοιχεί σε 550 ευρώ κοινοτικής ενίσχυσης, το χρόνο. Κάθε αγρότης έλαβε αναλογικά από ένα (ελάχιστη κατανομή) έως επτά (μέγιστη) ατομικά δικαιώματα ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης.
Πέραν των κοινοτικών ενισχύσεων που θα λαμβάνουν από εφέτος οι νέοι αγρότες στους οποίους κατανεμήθηκαν τα δικαιώματα, αποκτούν παράλληλα και πρόσβαση στα δικαιώματα ενισχύσεων της καινούργιας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2015- 2020, αφού βασική προϋπόθεση για την απόκτηση δικαιωμάτων την περίοδο εφαρμογής της νέας ΚΑΠ είναι η είσπραξη άμεσων ενισχύσεων από το 2013 και μετά.
Οι βασικές προϋποθέσεις ενός παραγωγού για να είναι δικαιούχος κατανομής δικαιωμάτων εθνικού αποθέματος 2013 είναι μεταξύ άλλων, η έναρξη γεωργικής δραστηριότητας από το 2011 και μετά, η μη κατοχή δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης το 2013, η επιλέξιμη έκταση να είναι ίση ή μεγαλύτερη των 10 στρεμμάτων και σε περίπτωση που η δηλωθείσα έκταση είναι βοσκότοπος, υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύεται από ζωικό κεφάλαιο.
 

Θα γίνω σαν κι εσένα


“Πότε θα έρθεις σπίτι μπαμπά;”
“Γιε μου, δεν ξέρω πότε,
αλλά θα συναντηθούμε….τότε
και θα περάσουμε πολύ ωραία”.
Έτσι, ο γιος μου έγινε 10 χρονών τις προάλλες
Είπε: «Ευχαριστώ για την μπάλα μπαμπά. Έλα να παίξουμε.
Θα μου μάθεις πώς να την πετάω;»Είπα “Όχι σήμερα
έχω πολλά να κάνω”. Είπε «Εντάξει δεν πειράζει».
Απομακρύνθηκε χαμογελώντας και είπε:
«Θα γίνω σαν κι εσένα
θα γίνω σαν κι εσένα»

…………………………………….

Λοιπόν, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο τις προάλλες
πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πια άνδρας
“Είμαι περήφανος για σένα. Κάτσε λίγο να τα πούμε”.
Κούνησε το κεφάλι του και είπε χαμογελώντας
“Αυτό που θα θελα μπαμπά, είναι να μου δανείσεις τα κλειδιά για το
αυτοκίνητο, θα σε δω αργότερα. Μπορείς να μου τα δώσεις, σε παρακαλώ;”

Έχω βγει στη σύνταξη εδώ και καιρό και ο γιος μου μετακόμισε
Τον πήρα τηλέφωνο
“Θα ήθελα να σε δω, αν δεν σε πειράζει”
Είπε «θα τόθελα μπαμπά, αν εύρισκα λίγο χρόνο…
Βλέπεις η νέα μου δουλειά είναι φασαρία και τα παιδιά έχουν γρίπη
ήταν καλά που τάπαμε μαζί».
Και καθώς έκλεισα το τηλέφωνο πέρασε από το μυαλό μου…
ο γιος μου έγινε σαν κι εμένα!

χωρίς σχόλια

Oι διακοπές ρεύματος στην Αιτωλοακαρνανία

 

Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.
Oι διακοπές ρεύματος θα έχουν μέγιστη διάρκεια μια ώρα, ενώ το πρόγραμμα που εκδόθηκε είναι απολύτως ενδεικτικό και ενδέχεται να μεταβληθεί, τόσο ως προς τη διάρκεια όσο και ως προς τις γεωγραφικές περιοχές που αφορά, εφόσον μεσολαβήσουν αστάθμητοι παράγοντες που θα επηρεάσουν τη σταθερότητα του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας (π.χ. αιφνίδια βλάβη ή στάση μονάδας) και οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί κατά την κατάρτιση του προγράμματος περικοπών.
Στην Αιτωλοακαρνανία προβλέπονται οι εξής διακοπές:
11:00 -12:00 Κεφαλόβρυσο, Χρυσοβέργη, Γουριά, τμήμα Πεντάλοφου.
12:00 -13:00 Ορεινός Βάλτος (Μπαμπαλιό, Βαρετάδα, Γιαννόπουλοι, Αλευράδα, Μαλεσιάδα, Χαλκόπουλοι, Εμπεσός, Βρουβιανά κλπ)
13:00- 14:00 Ανατ.ορεινή Ναυπακτία , Λυγιά Ναυπάκτου, Σκάλα Ναυπάκτου, Βομβοκού, Δάφνη, Παλιοχωράκι, Δήμος Πυλήνης, Δήμος Πλατάνου, τμήμα Δήμου Αποδοτίας,εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ στον Εύηνο
Ανω-Κάτω Κεράσοβο, Οικισμοί περιοχής προς Ελληνικά Μεσολογγίου, τμήμα οικισμού Ζευγαρακίου, οικισμός Φραγκουλαίικα.
Το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr ενώ μπορείτε να καλείτε και το 210 – 6241860 που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

πηγή

Μπορεί να μην περάσαμε στους 8 του Μουντιάλ αλλά πετύχαμε σαν έθνος άλλη διάκριση: Ο Παπαδημουλης νέος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/06/papadimoulis_aftodioikisi.jpeg

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης εξελέγη χθες αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επελέγη ως υποψήφιος, έπειτα από ομόφωνη πρόταση της Ευρωομάδας της Αριστεράς και είναι ο μόνος Έλληνας στο προεδρείο της Ευρωβουλής.
Ο Δ.Παπαδημούλης δήλωσε σχετικά:
«Ευχαριστώ όσες και όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Είναι μια σημαντική διάκριση και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη χώρα. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ σε αυτήν την εμπιστοσύνη».

«Ο καθένας μας έχει τρεις χαρακτήρες. Αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει και αυτόν που νομίζει ότι έχει»

Α.Ο. Βόνιτσας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Διαμαντάκος

Βόνιτσα: Νέος προπονητής ο Γιάννης Διαμαντάκος
Ο Γιάννης Διαμαντάκος μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στον Α.Ο.Αγρινίου θα είναι πλέον ο νέος προπονητής της Βόνιτσας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: ο Δ.Σ. του Α.Ο. Βόνιτσας ανακοινώνει τη συνεργασία του για τη νέα
αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει!!!
Βιογραφικό του Coach:
Ο Γιάννης Διαμαντάκος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 05/09/1974
Εκπαίδευση:
2005: Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ψυχολογία, Πανεπιστήμιο „Babes- Bolyai” Cluj- Napoca, Romania, Τμήμα Ψυχολογίας και Επιστημών της Αγωγής, 
2002: Ειδικά σεμινάρια στο πλαίσιο προγράμματος μάστερ «Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού» Πανεπιστήμιο „Babes- Bolyai” Cluj- Napoca, Romania, Τμήμα Ψυχολογίας και Επιστημών της Αγωγής ,
1999: Πτυχίο καθηγητού Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, Romania, Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού,
1998: Παιδαγωγική κατάρτιση, Ειδικό τμήμα Εκπαίδευσης Καθηγητών, Πανεπιστήμιο „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, Romania
Διδακτική δραστηριότητα:
2002-2004: Διαλέξεις στο μάθημα «Αθλητική ειδικότητα και πρακτική προπονητού-καλαθοσφαίρισης» (Διαλέξεις με θέμα: «Ψυχολογική προετοιμασία ομάδων καλαθοσφαίρισης», «Μάνατζμεντ ανθρώπινου δυναμικού»), Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, Romania.
Επαγγελματική δραστηριότητα (Προπονητής Καλαθοσφαίρισης)
2011-2013: A.O. AGRINIO, B.C.
Location: Agrinio, Greece,
Job title: Head Coach
2010- 2011 : Syrian Women’s National Team
Location: Damascus, Syria, Syrian Basketball Federation,
Job title: Head Coach
2009-2010: B.C. ICIM Arad (Romania-D1)
Location: Arad, Romania,
Job title: Head Coach
2008-2009: B.C. ICIM Arad (Romania-D1)
Location: Arad, Romania,
Job title: Assistant Coach
2007-2008: Universitatea Cluj, (Romania- D1)  
Location: Cluj-Napoca, Romania,
Job title: Assistant Coach
2006-2008: Romanian U20 National Team
Location: Bucharest, Romania, Romanian Basketball Federation,
Job title: Head Coach
2007: U20 European Championship Women, Druskininkai, 13th -22nd,   July 2007, Lithuania
2008: U20 European Championship Women, Tarnowo Podgorne, Poznan, 11th – 20th, July 2008, Poland,
1996-2004: Universitatea Cluj Napoca  Junior Team
Location: Cluj-Napoca, Romania
Job title: Head Coach
Career Stats:
http://www.eurobasket.com/coach.asp?Cntry=GRE&CoachID=21933
http://www.eurobasket.com/coach.asp?Cntry=ROM&CoachID=21933
http://www.asia-basket.com/Syria/basketball-Imports.asp?women=1
http://eskavde.gr/website/index.php?option=com_content&view=article&id=178:1-&catid=29:2010-03-16-19-56-00&Itemid=57
http://aoagriniou.gr/?page_id=35
Ερευνητικά Ενδιαφέροντα
Αθλητική Ψυχολογία, Μάνατζμεντ ανθρώπινου δυναμικού, Αξιολόγηση προσωπικού (ομάδας), Αξιολόγηση επαγγελματικών/ αγωνιστικών επιδόσεων, Ανάλυση αγωνιστικής απόδοσης/ επίδοσης,  Εκπαίδευση προσωπικού (ομάδας), Δυναμική και επικοινωνία της ομάδας, Ανατροφοδότηση και απόδοση, Επαγγελματικό/ Αγωνιστικό άγχος, Team Building, Coaching.
Πίνακας δημοσιευμένων ερευνητικών εργασιών (με χρονολογική σειρά)

Diamantakos Ioannis, Musat Simona (2002). Aspecte psychologice specifice jocului de baschet.  International Congress of Physical Education and Sport: Perspectives at the beginning of the new millennium.,  Cluj-Napoca Decembrie, 2002, (Vol. 1  pp. 123- 126).
Diamantakos Ioannis, Musat Simona (2002). Coeziunea echipei – factor psihologic al performanţei echipei de baschet. International Congress of Physical Education and Sport: Perspectives at the beginning of the new millennium., Cluj-Napoca Decembrie, 2002, (Vol. 1, pp. 127-132.)
 Musat Simona, Diamantakos Ioannis (2002). Antrenamentul mental la jucătorii de baschet. „STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI, EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE”, XLVII,1, 113- 117.
Diamantakos, I. (2003, June). Optimizarea performanţei sportive la echipa de baschet G. S. Messinis prin aplicarea metodei „feedback 360°”. Presented at „Sesiunea Naţională de Psihologia Muncii şi Organizaţională Al. Rosca” Costanţa.
Diamantakos Ioannis (2003, November). Evaluarea competentei sportive la echipele de baschet prin aplicarea metodei „feedback 3600” Prezented at „Zilele psihologiei Timisorene”, Timisoara 2003.
Diamantakos Ioannis, Musat Simona (2004). Optimizing plan for team performance.  2nd International Congress of Psysical Education and Sport: The movement- The link between thought and action, Cluj-Napoca Decembrie, 2004, (Vol., 1, pp. 135- 140).
Diamantakos Ioannis, Musat Simona (2004). Designing an evaluation system of the sport performances for basketball players by means of scales with behaviour anchors. , 2nd International Congress of Psysical Education and Sport: The movement- The link between thought and action, Cluj-Napoca Decembrie, 2004, (Vol., 1, pp. 141- 147).
Musat Simona, Diamantakos Ioannis (2005). Presentation of the psychological factors involved in training of the sportsmen. „STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI, EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE”, L, 2, 141-143.
Musat Simona, Diamantakos Ioannis (2005). Validity and accuracy of the evaluation system. „STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI, EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE”, L, 2, 13-17.
Musat Simona, Diamantakos Ioannis (2006). The basketball players’personality and stress. STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI, EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE”, LI, 1, 137-141 .
Musat Simona, Diamantakos Ioannis (2006). The basketball female players’ satisfaction in trainings and games.  STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI, EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE”, LI, 2, 141-145 .
Diamantakos Ioannis, Pefanis Nikolaos, Musat Simona (2007, June). The reliability, validity and practicality of the behaviourally anchored rating scales for basketball players. Presented at “2nd World Congress of Sport Management”, Sparta, 2007.

Βιβλία
Diamantakos Ioannis & Muşat Simona (2006). Baschet- De la evaluarea competenţei sportive la optimizarea performanţei echipelor  Cluj – Napoca: Εκδόσεις Napoca Star.
Ψυχολογικά Τεστ
Διαμαντάκος Ιωάννης (2003). Κλίμακα αξιολόγησης των αγωνιστικών επιδόσεων, με σημεία συμπεριφορικής περιγραφής.
Ξένες Γλώσσες
Αγγλική, Ρουμάνικη
 

Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Λεπενού για χύμα καπνό

        
geg-xyma-kapnos
 
 
Σε τρεις συλλήψεις σε Αγρίνιο και Λεπενού προχώρησαν σήμερα το πρωί άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Συγκεκριμένα στις 9 παρά 15 το πρωί.... στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν ταξί, που οδηγούσε 38χρονος και στο οποίο  βρέθηκαν 770 gr χύμα καπνού. Μέσα στο ταξί βρίσκονταν γυναίκα που είχε στην κατοχή της 27 συνολικά συσκευασίες με καπνό του μισού κιλού η καθε μια και όπως προέκυψε ο οδηγός επρόκειτο να μεταφέρει τη γυναίκα στον σταθμό του ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο, ώστε από εκεί οι συσκευασίες να σταλούν στην Αθήνα.
Ακολούθησε έρευνα και στην οικία της 46χρονης γυναικάς στη Λεπενού, όπου βρίσκονταν ο 54χρονος άνδρας της. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη δέκα κιλά χύμα καπνού.
Όλες οι ποσότητες κατασχέθηκαν και οι τρεις  συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου.

...πιο νούμερο πεθαίνεις!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipFBWJM6VRU1CTxo2jWnsaNpyDat_ChE1qC8Dx3uTbzRcx1EUUf_AYetiIsJMlbGCuqTkTYIMzTDqZZ40tWNsXqlHB8TdXaTFhNO3ikWJZSUBmDHGrjn5WMglNBBZx3NP41n6BFv_BS0o/s320/NASOS_THEODORIDIS_lektika.jpg

Με αφορμή την χθεσινή ήττα της εθνικής μας ομάδας απο την αντίστοιχη της Κόστα Ρίκα, ο γνωστός πλέον για τα ανθελληνικά του παραληρήματα Νάσος Θεοδωρίδης στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεσπαθώνει αυτη την …
φορά εναντίον όλων όσων υποστηρίζουν την…..Ελλάδα μέσω facebook!

Tα λόγια είναι περιττά…
 



Για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν την περίπτωση Νάσου Θεοδωρίδη με τις «πρωτοποριακές ιδέες» καλό θα είναι να εισάγουμε τον αναγνώστη στη δαιδαλώδη όσον και χαμένη στο διάστημα, σκέψη του.
Ο κ. Θεοδωρίδης λοιπόν, αφού πρώτα κατηγορεί όλους όσους υποστηρίζουν την εθνική ομάδα της Ελλάδος ως εθνικιστές, καλεί όλους τους απάτριδες να πανυγηρίσουν ΞΕΦΡΕΝΑ για τη νίκη της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα!
Δηλαδή κατα τον Ν.Θεοδωρίδη, δεν είναι το ίδιο να υποστηρίζουμε την εθνική μιας άλλης χώρας με το να υποστηρίζουμε την εθνική την δική μας! Λές και η Κόστα Ρίκα δεν είναι έθνος, δεν είναι πατρίδα για κάποιους ανθρώπους!
Όπως και να έχει, δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με «την τρικυμία στο μυαλό του που έχει έλθει φοβερή!!!», ενός ανθρώπου που προσπαθεί κατά σύστημα να πλήξει την πατρίδα μας, άλλωστε είναι γνωστό το «ευγενές» ανθελληνικό σπορ του συγκεκριμένου κυρίου.
Ωστόσο αξίζει να γίνει μία προσπάθεια προσέγγισης τέτοιων παρόμοιων διαταραχών στο πως μπορεί ένας άνθρωπος που βγάζει μαζικό και επιλεκτικό μίσος εναντίον ενός συνόλου, στην προκειμένη περίπτωση εναντίον των Ελλήνων, να ισχυρίζεται ταυτοχρόνως ότι υπηρετεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο συγκεκριμένος κύριος αποδεικνύεται διορισμένος –για 2η τριετία- στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ανήκει στην «Γενική Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου» η οποία ανήκει απευθείας στο «Γραφείο του Πρωθυπουργού».
Τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής (εκτός από τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες που συμμετέχουν) προτείνονται και διορίζονται από τα πολιτικά κόμματα που οπωσδήποτε ως μέλη της, ο καθένας μας υποψιάζεται πως μάλλον θα «ενθυλακώνουν» και την αμοιβούλα τους.
Συμπέρασμα: Ο Νάσος Θεοδωρίδης ζει σε ένα κράτος που συχνά- πυκνά κατηγορεί αλλά που ταυτοχρόνως «βιοπορίζεται» διορισμένος από την πιο επίσημη έκφραση του. Μάλιστα αισθάνεται τόση μεγάλη σύμπτωση ιδεών με τον Βουλγαρο – Ολλανδό Georgi Nakratza που φτάνει στο σημείο να «ξεσηκώνει» ολόκληρες παραγράφους από τον τελευταίο και να τις οικειοποιείται!!!
Περί της ποντιακής γενοκτονίας συγκρίνετε παράγραφο προς παράγραφο τις ομοιότητες μεταξύ των ανθελλήνων Georgi Nakratza (με κλικ εδώ..) και Ν. Θεοδωρίδη (με κλικ εδώ… ) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!Στην συνέχεια είναι ανάγκη να σταθούμε στην έκπληξη της Νέας Δημοκρατίας που αποσιωπά την σύνθεση της εν λόγω επιτροπής και τον τρόπο διορισμού της. Μα κύριοι της Ν.Δ. ο Νάσος Θεοδωρίδης διορίσθηκε προτεινόμενος απο τον ΣυΡιζΑ τον Μάρτιο 2009 με την σύμφωνη υπογραφή του νεοδημοκράτη πρωθυπουργού Κων/νου Καραμανλή, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή!!! Προς τι λοιπόν η τόσο μεγάλη έκπληξη σας;
Επι πλέον η ίδια επιτροπή δείχνει να χρησιμοποιείται για τον διορισμό τέκνων και λοιπών συγγενών. Την προηγούμενη 3ετία (2009-2012) η κόρη του Φώτη Κουβέλη, Μαρία Κουβέλη είχε προταθεί και διορίσθηκε μέλος.
Διαβάστε τα αρχεία pdf με τις αντίστοιχες πρωθυπουργικές αποφάσεις με βάση τις οποίες αποδεικνύεται τουλάχιστον πως όλοι κατά καιρούς είχαν και έχουν στο πλαίσιο της επιτροπής συνεργαστεί με τον κ. Νάσο Θεοδωρίδη.
- 2009, Πρωθυπουργική απόφαση ορισμού στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πρωθυπουργός Κων/νος Καραμανλης.Ορισμός Νάσου Θεοδωρίδη, Μαρία Κουβέλη κ.ά. (περισσότερα εδώ..)
- 2012, Πρωθυπουργική απόφαση ορισμού στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμου.Ορισμός Νάσου Θεοδωρίδη κ.ά. (περισσότερα εδώ…)
Τη διαγραφή του Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του άρθρου του στην Αυγή για το έπος του ’40 «προανήγγειλε» ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Κουρουπλής, αλλα ουδέποτε δεν ανακοινώθηκε επίσημα απο το κόμμα η διαγραφή του.
To κείμενο για τα Ιμία που προκάλεσε αντιδράσεις

Μεγάλος ντόρος είχε ξεσπάσει και πέρυσι με τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσσου Θεοδωρίδη για τα Ιμια, πάλι μέσω facebook.Στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει πως τα Ιμια κατά την παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες, σημειώνοντας πως τα Ίμια «είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο».
Και συνεχίζει λέγοντας πως το επεισόδιο στα Ιμια αποτελεί την πιο ευφυή επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών που είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Σε άλλο σημείο ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει πως μια ριζοσπαστική αντιεθνικιστική κομμουνιστική Αριστερά θα απαιτούσε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων που κοστίζουν ζωές και χρήμα, αλλά και να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια.
Διαβάστε και άλλα πολλά για το ανθελληνικό μένος του Νάσου Θεοδωρίδη εδώ..
Εγώ πάντως παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες που έχω κάνει, δεν μπορώ να αντιληφθώ πως κυκλοφορούν τέτοιοι «άνθρωποι» ανάμεσα μας, πληρώνονται από εμάς, μας κουνάνε το δάχτυλο και δεν ελέγχονται απο κανέναν!